DIENSTEN

Garantie

Onverwachte, hoge reparatiekosten aan uw auto behoren tot het verleden wanneer u bij de aankoop van uw auto een Autotrust garantie afsluit.

Autotrust dekt de kosten van reparatie van een elektronisch of mechanisch defect. Dit houdt in dat de reparatie of vervanging van defecte onderdelen onder de garantie vallen. Maar ook de uren die de monteur er mee bezig is worden door Autotrust betaald, inclusief de uren die de monteur besteedt om het defect op te sporen. Indien een verzekerd onderdeel kapot gaat als gevolg van slijtage, valt deze ook onder de dekking van een Autotrust garantieverzekering.

FINANCIERING

Wanneer u een nieuwe auto koopt bij ons, is het mogelijk om de auto te financieren. Let op! geld lenen kost geld.

Met jarenlange ervaring en een persoonlijk contact staat DMF krediet garant voor een passende en gunstige financiering. Indien er sprake is van financiering dient u contact op te nemen met ons, in overleg met ons schakelen wij DMF krediet in om de financiering voor u in orde te maken. Het is aangeraden om ons op de hoogte te stellen wanneer u lopende financieringen heeft bij DMF krediet. In veel gevallen kunt u een aanzienlijk lagere rente aanbod krijgen.